Kelluu

Ilmailuala on yksi maailman eniten materiaaleja ja energiaa kuluttavista aloista. Meidän tapauksessa resurssitehokkuus tarkoittaa kuitenkin sitä, että vaikkapa ympäristöä kovasti kuormittavia helikopterilentoja sähkölinjojen valvonnassa voidaan jättää lentämättä.

Kiertotalous mielletään usein olemassa olevan materian kierrättämiseksi, mutta kaikista fiksuinta on olla käyttämättä luonnonvaroja alunperinkään, jos se vain on mahdollista.”

Jouni Lintu
CEO & Co-Founder @Kelluu

2019-

2

HENKILÖSTÖ 2019

HENKILÖSTÖN MUUTOS

0

LIIKEVAIHTO 2019 (keur)

LIIKEVAIHTON MUUTOS

-2

KÄYTTÖKATE 2019 (keur)

Vaikuttavuus

Vaikuttavuussijoittaminen:impact_viivat

Maailmassa luonnonkatastrofit ja erilaiset ääri-ilmiöt lisääntyvät jatkuvasti. Myös erilaiset seuranta ja valvontatehtävät syövät merkittävästi resursseja. Kelluun ilmalaivan avulla saman tehtävän tekemiseen kuluu 99% vähemmän energiaa kuin helikopterilla. Ja tässä puhutaan vasta lentämisestä, eikä huomioida helikopterin rakentamiseen tarvittavaa moninkertaista energia- ja materiaalimäärää verrattuna muutaman sadan gramman ilmalaivaan.

Lisäksi ilmalaiva on ainoa laite, jolla voidaan rakentaa nopeasti ilmasilta mihin tahansa eristyksissä olevaan kriisialueeseen.

Muita vaikuttavuusyrityksiä