Visuon

Yksi kuva on aina kertonut enemmän kuin tuhat sanaa. Tämän päivän interaktiivinen kuva kertoo enemmän kuin miljoona sanaa. Kehittämämme teknologian avulla tämä on nyt todellisuutta.

Työkalussamme 360-kuvat rakennetaan interaktiivisiksi hyödyntäen VR- ja AR-teknologioita. Työkalu on markkinoiden helppokäyttöisin koulutettavan sisällön tekemisessä ja käyttämisessä, ja se sopii erinomaisesti esim. laitevalmistajille, tai organisaatioille, joissa työntekijät joutuvat nopeasti oppimaan jonkin teknisen tilan tai laiteympäristön selvitäkseen työtehtävistään. Mobiililaitteen avulla tuki on koko ajan liikkuvien työntekijöiden mukana.”

Jarmo Tanskanen
CEO & Founder @Visuon

2019-

3

HENKILÖSTÖ 2019

0%

HENKILÖSTÖN MUUTOS

130

LIIKEVAIHTO 2019 (keur)

-10%

LIIKEVAIHTON MUUTOS

0

KÄYTTÖKATE 2019 (keur)

Vaikuttavuus

Vaikuttavuussijoittaminen:impact_viivat

Kansantaloudellisesti hukkaamme merkittävän määrän resursseja siihen, että ihmisten perehdyttäminen eri asioihin vie paljon aikaa. Perehdyttämisongelmat voivat johtua sijainnista, kieliongelmista tai kulttuurin eroavaisuuksista.

Hukattujen resurssien lisäksi huonon tai puuttuvan perehdytyksen seurauksena tapahtuu lukematon määrä onnettomuuksia ja tapaturmia, jotka eivät rajoitu pelkästään laitteiston tuhoutumiseen (resurssien hukkaaminen) vaan aiheuttavat valitettavan usein myös henkilövahinkoja.

Visuonin teknologian avulla yllä kuvatun tyyppiset  koulutus- ja perehdytystarpeet voidaan ratkaista kerralla riippumatta työntekijöiden puhumasta kielestä, kulttuurista tai koulutuksen kohteena olevasta laitteesta tai teknisestä ympäristöstä. Joskus arkisetkin asiat tarvitsevat neuvoa ja opastusta.

Muita vaikuttavuusyrityksiä